آموزش کار با فر پیتزا حیران
فر پیتزای حیران
این صفحه حاوی اطلاعات مهمی می باشد که باید برای مونتاژ و استفاده درست و ایمنی مورد توجه قرار گیرد
- معرفی فر پیتزا حیران
اگر می خواهید پیتزا ایتالیایی رو به شیوه حرفه ای پخت کنید نیازمند فر یا تنور گازی هستید،پیتزا ایتالیایی در فر های ریلی یا فر های اجاقی قابل پخت نیست و شما طعم واقعی پیتزا ناپولیتن تجربه نمی کنید.در واقع پیتزا های ایتالیایی در فر هیزمی یا سنگی در دمای 400 تا 485 درجه سانتی گراد در زمان 60 تا 90 ثانیه پخته می شوند و حرارت باید به صورت ناگهانی به خمیر داده شود،جای خالی این تنور میان همه تجهیزات صنعتی واقعا حس میشد و بخاطر قیمت بالای محصولات خارجی بسیار از مردم دسترسی به تنور سنگی را ندارند،از این رو شرکت حیران فر پیتزا سنگی را طراحی و تولید کرد .
- طراحی و متریال
- اطراف شعله ورق استیلی به ارتفاع 6 سانتی متر کار شده است که مانع برخورد شعله مستقیم فر به مواد غذایی میشود و پخت تنها با گرمای داخل فر و آجر ها صورت میگیرد.
- داخل فر 4 عدد آجر کوره ای قرار میگیرد که باعث میشود بعد از گرم شدن فر ، گرما را ذخیره کنند و همین امر باعث پخت با کیفیت مواد غذایی میشود.
- شعله فر دارای شیر تنظیم حرارت از بیرون می باشد تا عملکرد فر بهبود یابد.
- کارایی
- وزن و ابعاد قسمت های مختلف تنور
- این فر با وزن دقیق 24 کیلوگرم و ابعاد 48*68*35 تولید می شود حتی پشت ماشین خودتان هم میتونید حمل کنید .
- دهنه ی این فر 18*42 سانتی متر و عمق داخل فر 20*48 سانتی متر است،این ابعاد و عمق توانایی پخت همزمان دو پیتزا با قطر 30 سانتی را دارد.البته با توجه به اندازه پیتزا این عدد میتواند کم و زیاد شود.
- این تنور دارای سه پایه به ارتفاع 15 سانتی است که باعث میشود در ارتفاع از کف زمین قرار گیرد .
با در نظر گرفتن پایه ها ارتفاع این فر 35 سانتی متر است که کار کردن با این فر را بسیار آسان کرده است.
- نکات ایمنی در استفاده از فر
- با استفاده از شیلنگ استاندارد دستگاه را به گاز متصل نمایید و با استفاده از کف صابون از عدم نشت گاز اطمینان حاصل کنید .
- اگر از سوخت گاز مایع (کپسول) استفاده میشود فاصله تنور و کپسول دو متر باشد.
- این فر فقط برای استفاده در فضای باز مناسب است و استفاده از آن داخل خانه ، گاراژ یا سایر مکان های مسقف توصیه نمیشود ، زیرا این فر هنگام اشتعال گاز co2 زیادی تولید میکند و خطر گاز گرفتگی دارد.
- هنگام وزش شدید باد از فر استفاده نشود .
- هنگام استفاده از گاز حتما ریگلاتور مناسب با همان گاز نصب شود .
- هنگام استفاده از گاز مایع هرگز به صورت مستقیم کپسول را وصل نکنید و حتما از دستگاه تنظیم فشار گاز استفاده شود .
- برای استفاده از دستگاه ، قبل از مصرف اطمینان حاصل کنید شیر گاز فر در حالت بسته قرار گیرد ، سپس گاز اصلی را باز کنید. باز بودن شیر گاز باعث تجمع گاز در داخل فر شده و امکان انفجار وجود دارد.