آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا ناپولیتن در منزل

پیتزا ناپولیتن یک پیتزای اصیل ایتالیایی است که شاید بسیاری از مردم با آن آشنایی نداشته باشند. در این مقاله می خواهیم نحوه درست کردن خمیر پیتزا ناپولیتن را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در منزل و به راحتی پیتزای ناپولی خود را آماده کنید.



 

پیتزا ناپولیتن به سبک پیتزا در ناپل تهیه می شود که پیتزایی تخت با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا است. مهم ترین بخش درست کردن پیتزا ناپولیتن خمیر آن می باشد که می بایست بر اساس دستور پخت به درستی اجرا شود تا بتوانید یک پیتزای اصیل ایتالیایی داشته باشید. پیتزا ناپولیتن درون فر با دمای زیاد پخته می شود. پس توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا به یک فر پیتزا ایتالیایی نیز نیاز دارید. این فر را می توانید از تولیدی حیران تهیه کنید.

 

یک پیتزای خوب با آرد خوب شروع می شود. بهترین آرد برای تهیه پیتزا،آرد با گلوتن بالا است،زیرا گلوتن مسئول کشش است و شما می خواهید خمیر سبکی داشته باشید که بتواند کش بیاید.در خود ایتالیا برای تهیه پیتزا ناپولیتن از آردی به نام آرد 00 استفاده میکنند ولی شما در ایران میتونید آرد کیک یا همان آرد چند منظوره یا آرد نان را تهیه کنید.

آموزش خمیر پیتزا ناپولیتن

اگر علاقه مند به پیتزا ایتالیایی باشید حتما به فکر پخت یک پیتزا ایتالیایی افتاده اید. اما برای این کار می بایست راز پخت خمیر پیتزا ایتالیایی را بدانید. با یک سرجچ کوتاه در گوگل حتما متوجه شده اید که بهترین خمیر پیتزا ایتالیایی از آرد دو صفر تهیه می شود. اما متاسفانه در ایران آرد دو صفر نداریم. پس باید خودمان دست به کار شویم و آرد دو صفر درست کنیم. تنها از آرد سه صفر و گلوتن خشک می توانید برای ساخت آرد دو صفر استفاده کنید.

آموزش ساخت آرد دو صفر

مواد مورد نیاز:

  • آرد
  • گلوتن خشک
  • خمیر مایه
  • نمک
  • آب
 

 

یک کیلو آرد را الک کنید. 30 گرم گلوتن خشک را به آرد اضافه کنید. 3 گرم خمیر مایه خشک فوری اضافه کنید. همراه با 700 گرم آب سرد مخلوط را به صورت دستی به خوبی هم بزنید. مهم ترین راز داشتن یک خمیر ناپولی عالی این است که مخلوط شدن خمیر به درستی انجام شود چرا که شبکه گلوتنی خمیر می بایست آزاد شود که نیاز به ورز زیاد دارد. در ادامه 27 گرم نمک به مخلوط اضافه کنید. اگر برای مخلوط کردن خمیر از دستگاه استفاده می کنید حتما به مدت 8 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر به خوبی بچرخد و مواد با هم ترکیب شوند.



 

چطور بفهمیم خمیر آماده شده است؟ می توانید از تست پنجره استفاده کنید. بدین صورت که کمی از خمیر بردارید و از چهار گوشه آن را بکشید تا زمانی که رنگ پوست دست خود را از زیر لایه ایجاد شده مشاهده کنید. در صورتی که پیش از باز شدن خمیر، بر روی آن شکاف ایجاد شود خمیر هنوز آماده نشده است و می بایست آن را بیشتر ورز دهید. اگر اطلاعاتی در مورد این روش ندارید می توانید در اینستاگرام حیران @heyranpg از مشاورین مجموعه این سوال را بپرسید.
 



 

توجه داشته باشید خمیر ناپولی روغن، شکر و عسل ندارد و تنها با موادی که در بخش پیشین درج شده است می توانید خمیر مورد نظر خود را آماده کنید. خمیر ایجاد شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه به خوبی ورز دهید. سطح کار را روغن کاری کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. برای افزایش انسجام خمیر، یک ساعت فرضی بر روی خمیر بکشید، آن را از روی ساعت 3 و 9 بکشید، بلند کنید و مجددا روی میز کار بیندازید. مجددا این کار را از روی ساعت 12 و 6 انجام دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا خمیر به انسجام مورد نیاز برسد.



یک ظرف دیگر را روغن کاری کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت اجازه دهید در دمای محیط خمیر استراحت کند. توجه داشته باشید که بر خلاف دیگر خمیرها این خمیر افزایش حجمی نخواهد داشت و نهایتا 10 الی 20 درصد شاهد افزایش حجم آن خواهید بود.
 



خمیر شما پس از یک ساعت آماده شده است. مهم ترین بخش از آماده سازی خمیر پیتزا ناپولیتن این است که در این مرحله بدون چنگ زدن، خمیر را به چانه های 300 گرمی تقسیم کنید. شما می توانید با استفاده از فرچه مقداری روغن بر روی چانه های خمیر بکشید تا سطح آن خشک نشود و به مدت 24 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. 



تبریک میگم خمیر شما آماده است 

 

تاریخچه پیتزا ناپولیتن

پیتزا ناپولیتن، یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین انواع پیتزا در جهان، دارای تاریخچه‌ای غنی و جالب است که به شهر ناپل در ایتالیا بازمی‌گردد. این نوع پیتزا در اواخر قرن 18 و اوایل قرن 19 میلادی به وجود آمد و به سرعت در میان مردم ناپل محبوبیت پیدا کرد.

اولین نسخه‌های پیتزا ناپولیتن شامل مواد ساده‌ای مانند گوجه‌فرنگی، پنیر، روغن زیتون، نمک و ریحان بود. با این حال، مهم‌ترین ویژگی پیتزا ناپولیتن، خمیر نازک و پف‌دار آن است که باید در دمای بالا (حدود 900 درجه فارنهایت) در تنور چوبی پخته شود. این روش پخت باعث می‌شود که خمیر در عین حال که سبک و ترد است، در بخش‌های مرکزی نرم و انعطاف‌پذیر باقی بماند.

در سال 1889، پیتزا مارگریتا، یکی از مشهورترین انواع پیتزا ناپولیتن، به افتخار ملکه مارگریتا سابویا تهیه شد. این پیتزا با ترکیبی از گوجه‌فرنگی، موزارلا و ریحان به رنگ‌های پرچم ایتالیا (قرمز، سفید و سبز) تزئین شد و از آن زمان به عنوان نمادی از فرهنگ و تاریخ ناپل شناخته می‌شود.

در سال 2017، هنر تهیه پیتزا ناپولیتن به عنوان میراث فرهنگی ناملموس توسط یونسکو به رسمیت شناخته شد. این افتخار نشان‌دهنده اهمیت تاریخی و فرهنگی این غذای سنتی و تأثیر آن بر فرهنگ جهانی است. پیتزا ناپولیتن امروزه در سراسر جهان شناخته شده و همچنان به عنوان یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین انواع پیتزا در دنیا مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

ویژگی مهم پیتزا ناپولیتن چیست؟

این پیتزا بسیار ترد و لطیف، سبک و در عین حال مرطوب است. پیتزا ناپولیتن با دمای بیش از ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۹۰ ثانیه می‌پزد و رطوبت آن باید ۵۸ تا ۶۵ درصد باشد. این پیتزا با پنیر ناپولی تهیه می‌شود.


چرا اسم این پیتزا ناپولیتن است؟

پیتزا ناپولیتن از شهر ناپل ایتالیا آمده است. این سبک پیتزا با مواد خیلی ساده تهیه می‌شود. پنیر موزارلا، ریحان تازه، روغن زیتون و گوجه یا سس گوجه مواد اصلی این نوع پیتزاها هستند.


خمیر پیتزای ناپولیتن چه نوع خمیری است؟

این پیتزای ایتالیایی ته صاف و نازک و لبه‌ای پهن و ضخیم دارد. دستور پخت سنتی خمیر پیتزا ناپولیتن شامل آرد بسیار ریز، آرد با پروتئین بالا، آب، نمک و مخمر است.

پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.