آموزش خمیر پیتزا ناپولیتن در منزل

پیتزا ناپولیتن یک پیتزای اصیل ایتالیایی است که شاید بسیاری از مردم با آن آشنایی نداشته باشند. در این مقاله می خواهیم نحوه درست کردن خمیر پیتزا ناپولیتن را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در منزل و به راحتی پیتزای ناپولی خود را آماده کنید.



 

پیتزا ناپولیتن به سبک پیتزا در ناپل تهیه می شود که پیتزایی تخت با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا است. مهم ترین بخش درست کردن پیتزا ناپولیتن خمیر آن می باشد که می بایست بر اساس دستور پخت به درستی اجرا شود تا بتوانید یک پیتزای اصیل ایتالیایی داشته باشید. پیتزا ناپولیتن درون فر با دمای زیاد پخته می شود. پس توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا به یک فر پیتزا ایتالیایی نیز نیاز دارید. این فر را می توانید از تولیدی حیران تهیه کنید.

 

یک پیتزای خوب با آرد خوب شروع می شود. بهترین آرد برای تهیه پیتزا،آرد با گلوتن بالا است،زیرا گلوتن مسئول کشش است و شما می خواهید خمیر سبکی داشته باشید که بتواند کش بیاید.در خود ایتالیا برای تهیه پیتزا ناپولیتن از آردی به نام آرد 00 استفاده میکنند ولی شما در ایران میتونید آرد کیک یا همان آرد چند منظوره یا آرد نان را تهیه کنید.

آموزش خمیر پیتزا ناپولی

اگر علاقه مند به پیتزا ایتالیایی باشید حتما به فکر پخت یک پیتزا ایتالیایی افتاده اید. اما برای این کار می بایست راز پخت خمیر پیتزا ایتالیایی را بدانید. با یک سرجچ کوتاه در گوگل حتما متوجه شده اید که بهترین خمیر پیتزا ایتالیایی از آرد دو صفر تهیه می شود. اما متاسفانه در ایران آرد دو صفر نداریم. پس باید خودمان دست به کار شویم و آرد دو صفر درست کنیم. تنها از آرد سه صفر و گلوتن خشک می توانید برای ساخت آرد دو صفر استفاده کنید.

آموزش ساخت آرد دو صفر

مواد مورد نیاز:

  • آرد
  • گلوتن خشک
  • خمیر مایه
  • نمک
  • آب
 

 

یک کیلو آرد را الک کنید. 30 گرم گلوتن خشک را به آرد اضافه کنید. 3 گرم خمیر مایه خشک فوری اضافه کنید. همراه با 700 گرم آب سرد مخلوط را به صورت دستی به خوبی هم بزنید. مهم ترین راز داشتن یک خمیر ناپولی عالی این است که مخلوط شدن خمیر به درستی انجام شود چرا که شبکه گلوتنی خمیر می بایست آزاد شود که نیاز به ورز زیاد دارد. در ادامه 27 گرم نمک به مخلوط اضافه کنید. اگر برای مخلوط کردن خمیر از دستگاه استفاده می کنید حتما به مدت 8 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر به خوبی بچرخد و مواد با هم ترکیب شوند.



 

چطور بفهمیم خمیر آماده شده است؟ می توانید از تست پنجره استفاده کنید. بدین صورت که کمی از خمیر بردارید و از چهار گوشه آن را بکشید تا زمانی که رنگ پوست دست خود را از زیر لایه ایجاد شده مشاهده کنید. در صورتی که پیش از باز شدن خمیر، بر روی آن شکاف ایجاد شود خمیر هنوز آماده نشده است و می بایست آن را بیشتر ورز دهید. اگر اطلاعاتی در مورد این روش ندارید می توانید در اینستاگرام حیران @heyranpg از مشاورین مجموعه این سوال را بپرسید.
 



 

توجه داشته باشید خمیر ناپولی روغن، شکر و عسل ندارد و تنها با موادی که در بخش پیشین درج شده است می توانید خمیر مورد نظر خود را آماده کنید. خمیر ایجاد شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه به خوبی ورز دهید. سطح کار را روغن کاری کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. برای افزایش انسجام خمیر، یک ساعت فرضی بر روی خمیر بکشید، آن را از روی ساعت 3 و 9 بکشید، بلند کنید و مجددا روی میز کار بیندازید. مجددا این کار را از روی ساعت 12 و 6 انجام دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا خمیر به انسجام مورد نیاز برسد.



یک ظرف دیگر را روغن کاری کنید و خمیر را درون آن قرار دهید. روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت اجازه دهید در دمای محیط خمیر استراحت کند. توجه داشته باشید که بر خلاف دیگر خمیرها این خمیر افزایش حجمی نخواهد داشت و نهایتا 10 الی 20 درصد شاهد افزایش حجم آن خواهید بود.

 



خمیر شما پس از یک ساعت آماده شده است. مهم ترین بخش از آماده سازی خمیر پیتزا ناپولیتن این است که در این مرحله بدون چنگ زدن، خمیر را به چانه های 300 گرمی تقسیم کنید. شما می توانید با استفاده از فرچه مقداری روغن بر روی چانه های خمیر بکشید تا سطح آن خشک نشود و به مدت 24 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. 



تبریک میگم خمیر شما آماده است 


برای پخت و رویه چینی پیتزا و بقیه مراحل به بخش آموزش ها ، انواع پیتزا سایت حیران مراجعه کنید.
شما عزیزان برای خرید فر پیتزا ایتالیایی خود می توانید به وب سایت مراجعه کنید و سفارش خود را ثبت کنید


 
 
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.