طرز تهیه پیتزا چهار پنیر یا کواترو فورماجی

26 مهر 1404 ساعت 15 و 50 دقیقه
طرز تهیه پیتزا چهار پنیر یا کواترو فورماجی

اگه عاشق طعم پیتزاهای خاص و پنیری هستی، پیتزا چهار پنیر یا همون پیتزا کواترو فورماجی (Quattro Formaggi) یه انتخاب فوق‌العاده‌ست! این پیتزای خوشمزه از اون غذاهاییه که هرچی بیشتر پنیری باشه، خوشمزه‌تر می‌شه. توی این مطلب قراره قدم‌به‌قدم طرز تهیه پیتزا چهار پنیر رو یاد بگیری تا بتونی تو خونه یه پیتزای حرفه‌ای درست کنی که عطرش کل خونه رو پر کنه. با تولیدی حیران همراه باش.

مواد لازم برای تهیه پیتزا چهار پنیر

برای درست کردن یه پیتزای دو نفره خوش‌عطر و کش‌دار به مواد زیر نیاز داری:

  • خمیر پیتزا آماده یا خانگی: ۱ عدد

  • سس مخصوص پیتزا یا سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

  • پنیر موزارلا رنده‌شده: ۱ پیمانه

  • پنیر گورگونزولا یا بلوچیز (در صورت دسترسی): ۲ قاشق غذاخوری

  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری

  • پنیر چدار یا پنیر پروسس: ۲ قاشق غذاخوری

  • کمی پودر آویشن و فلفل سیاه برای طعم بهتر
     

طرز تهیه پیتزا کواترو فورماجی

۱. آماده‌سازی خمیر:
اگه از خمیر آماده استفاده می‌کنی، فقط کافیه بذاری به دمای محیط برسه. ولی اگه خودت درست می‌کنی، بعد از ور اومدن خمیر، اون رو با وردنه باز کن تا ضخامتش حدود نیم سانتی‌متر بشه.

۲. اضافه کردن سس:
سس پیتزا رو روی سطح خمیر پخش کن تا تمام بخش‌ها مزه‌دار بشن.

۳. اضافه کردن پنیرها:
الان نوبت اصلی‌ترین بخشه! اول پنیر موزارلا رو بریز، بعد پارمزان، چدار و در آخر پنیر بلوچیز یا گورگونزولا. ترکیب این چهار پنیر هم طعم خاصی به پیتزا می‌ده، هم باعث می‌شه بافتی کش‌دار و خامه‌ای پیدا کنه.

۴. ادویه و آماده‌سازی نهایی:
روی پیتزا کمی آویشن و فلفل سیاه بپاش تا عطرش دوچندان بشه.

۵. پخت پیتزا:
پیتزا رو داخل فر از قبل گرم‌شده بذار و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه بپز تا پنیرها کاملاً ذوب و طلایی بشن.

 

نکته‌های خوشمزه

  • اگه دوست داری پیتزا سبک‌تر بشه، می‌تونی از پنیر ریکوتا به جای چدار استفاده کنی.

  • برای یه طعم خاص‌تر، چند قطره روغن زیتون روی پیتزای داغ بریز.
     

پیشنهاد ویژه برای پخت حرفه‌ای

برای اینکه پیتزات دقیقاً مثل رستوران‌ها طلایی و کش‌دار دربیاد، استفاده از یه فر مخصوص خیلی مهمه. فر پیتزا حیران یکی از بهترین گزینه‌ها برای پخت پیتزا در خونه یا کافه‌ست. این فرها حرارت رو یکنواخت پخش می‌کنن، باعث می‌شن خمیر پف کنه، و پنیر هم درست مثل پیتزای ایتالیایی آب بشه و برشته بشه.

پس اگه می‌خوای طرز تهیه پیتزا چهار پنیر رو به سبک حرفه‌ای انجام بدی، حتماً سراغ یه فر پیتزا خانگی حیران برو تا نتیجه کارت دقیقاً مثل یه پیتزای ایتالیایی درجه‌یک باشه

 
دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.