آموزش پیتزا پپرونی با پنیر کش‌دار | دستور ساده برای عاشقان پیتزا

7 خرداد 1404 ساعت 15 و 37 دقیقه
آموزش پیتزا پپرونی با پنیر کش‌دار | دستور ساده برای عاشقان پیتزا

پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاست که در بین تمام مدل‌های آن، پیتزا پپرونی با پنیر کش‌دار جایگاه ویژه‌ای دارد. ترکیب طعم تند و دودی پپرونی با پنیر خوش‌عطر و کش‌دار، این پیتزا را به انتخابی محبوب برای تمام سنین تبدیل کرده است. اگر همیشه دوست داشتی یک پیتزای حرفه‌ای مثل پیتزاهای بیرون در خانه درست کنی، این آموزش ساده و دقیق برای توست! در این مقاله از حیران مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی را یاد می‌گیری که هم خوشمزه است، هم ظاهر وسوسه‌انگیزی دارد.

آموزش پیتزا پپرونی با پنیر کش‌دار؛ دستور ساده و خوشمزه برای عاشقان پیتزا

پیتزا پپرونی یکی از محبوب‌ترین پیتزاهای دنیا است که با طعم تند و دلپذیر سوسیس پپرونی و پنیر کش‌دار، دل هر عاشق پیتزایی را می‌برد. در این مقاله به‌صورت مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی با پنیر حسابی کش‌دار را آموزش می‌دهیم. اگر به‌دنبال یک دستور ساده و حرفه‌ای هستید، با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی

  • خمیر پیتزا آماده یا خانگی – ۱ عدد

  • سس پیتزا – ۲ قاشق غذاخوری

  • پنیر موزارلا رنده شده – ۲۰۰ گرم

  • سوسیس پپرونی – ۱۵۰ گرم (برش نازک)

  • فلفل دلمه‌ای رنگی (دلخواه) – چند حلقه

  • ادویه پیتزا یا اورگانو – به مقدار لازم

  • روغن زیتون – کمی برای چرب‌کردن سینی


     

طرز تهیه پیتزا پپرونی با پنیر کش‌دار

  1. آماده‌سازی فر: فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. اگر از فر پیتزا مخصوص حیران استفاده می‌کنید، طبق راهنمای آن عمل کنید.

  2. پهن‌کردن خمیر: خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده باز کنید و داخل سینی فر یا سنگ مخصوص پیتزا قرار دهید.

  3. آماده کردن مواد: ابتدا سس پیتزا را روی خمیر پخش کنید، سپس نیمی از پنیر را اضافه کنید.
    ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک آن را می گیریم و محتویات داخل آن را کاملا خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در گوشه ای از تخته آن ها را جمع می کنیم.
    در این مرحله سوسیس ها را به صورت ورقه ورقه ای برش می دهیم. گوجه فرنگی را نیز می شوییم و محتویات داخل آن را خالی می کنیم و قسمت گوشت دار گوجه فرنگی را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم
    در ادامه سوسیس پپرونی خرد شده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی های خرد شده را به ترتیب و شکیل روی خمیر پیتز می چینیم و در آخر آویشن به هر میزانی که تمایل داریم روی مواد پیتزا می پاشیم و باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح موادمان می ریزیم.

  4. ادویه و پخت: روی مواد کمی ادویه مخصوص یا اورگانو بپاشید و پیتزا را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کامل آب شده و رویه طلایی شود.

  5. سرو: پیتزا را داغ و با پنیر کش‌دار سرو کنید. می‌توانید کنار آن سس سیر یا سس قرمز هم قرار دهید.


     

چرا فر پیتزا حیران را انتخاب کنیم؟

اگر به‌دنبال پخت حرفه‌ای پیتزاهایی با بافت ترد و مغز پخته هستید، فر پیتزا حیران گزینه‌ای عالی برای منزل و حتی کافه های کوچک است. این فر با طراحی دقیق، مصرف انرژی بهینه و پخت یکنواخت، کیفیت کار شما را متحول می‌کند. استفاده از فر حیران، تضمینی برای پیتزایی خوش‌طعم، با پنیر کش‌دار و برشته‌شده است.
این فر فقط مخصوص پیتزا نیست و در منزل می توانید هر غذایی را که دوست داشتید در این فر بپزید در کمترین زمان. مزیت ویژه فر پیتزا ناپولیتن حیران در قیمت پایین، کیفیت بالا و قابل حمل بودن آن می باشد.


 

دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.