طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی | مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی یا همان مارگاریتا بسیار ساده و راحت است. پیتزا، غذایی است که با شنیدن نامش، لبخند و شادی را به دلها میآورد. در میان انواع مختلف پیتزاها، پیتزا مارگاریتا به عنوان یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انتخابها در سراسر جهان شناخته میشود و ریشهای ایتالیایی دارد. این پیتزا که با گوجهفرنگی تازه تهیه میشود، در برخی نقاط به نام پیتزا گوجهفرنگی نیز معروف است.
با مقادیر ذکر شده در این دستور آشپزی، میتوانید برای چهار نفر پیتزا مارگاریتا خوشمزهای آماده کنید. اگر میخواهید مقدار بیشتری یا کمتری تهیه کنید، به سادگی کافی است نسبت مواد را تغییر دهید. بیایید با مجموعه حیران، رازهای تهیه این پیتزای ایتالیایی را یاد بگیریم و از طعم لذیذ آن لذت ببریم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید!
مواد اولیه پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی
سیر |
۲ حبه |
ریحان |
۱۰۰ گرم |
خمیر پیتزا |
۱ عدد |
پنیر پیتزا |
۲۵۰ گرم |
روغن مایع |
به مقدار لازم |
گوجه فرنگی بزرگ |
۴ عدد |
نمک ، فلفل سیاه و آویشن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
مرحله اول: آمادهسازی
ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی دمای ۲۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. سپس گوجهفرنگیها جهت اماده سازی پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی بشورید و بر روی تخته آشپزخانه بهصورت ریز خرد کنید. میتوانید از رنده ریز نیز استفاده کنید تا گوجهها به شکل پوره درآیند.
مرحله دوم: تفت دادن گوجهفرنگیها
روش اول (خرد کردن گوجهفرنگیها) برای کیفیت طعم و ظاهر پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی بهتر است. سیرها را پوست کنده و شسته، سپس ریز رنده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و حرارت را کم کنید. سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوجههای خرد شده یا پوره شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه را روی مواد بپاشید. همه چیز را مخلوط کرده و اجازه دهید آب گوجهفرنگیها تبخیر شود.
مرحله سوم: تهیه پیتزا مارگاریتا
مقداری از برگهای ریحان را برای تزئین کنار بگذارید و باقی آنها را به مایه گوجهفرنگی اضافه کنید. شعله را خاموش کرده و بگذارید مایه کمی خنک شود. سپس مایه را روی خمیر پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی بریزید و با قاشق بهطور یکنواخت پخش کنید. پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نیمپز شود.
پس از این زمان، پیتزا را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. همچنین ریحانهایی که برای تزئین کنار گذاشتهاید را روی پنیر بپاشید و دوباره پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا هم پخت کامل شود و هم پنیر ذوب و طلایی شود.
در نهایت، پیتزا ایتالیایی با گوجه فرنگی را از فر خارج کرده و روی آن آویشن بپاشید و با سس کچاپ سرو کنید.