طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی، پپرونی، گوجه و ...

17 مرداد 1403 ساعت 10 و 59 دقیقه
طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی، پپرونی، گوجه و ...

پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ایتم های غذایی در سراسر جهان است و طرز تهیه سس پیتزا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. سس های پیتزا در سوپرمارکت ها نیز موجود است اما سس های پیتزای خانگی و دست ساز طعم پیتزای شما چند برابر خوشمزه تر میکند. نکته قابل توجه در تهیه سس پیتزا خانگی این است که میتوانید با سلیقه خودتان آن را آماده کنید و با کم و زیاد کردن ادویه و نمک طبق ذائقه خود طعم آن را تنظیم کنید. در این مقاله قصد داریم به معرفی طرز تهیه سس پیتزا های مختلف را آموزش دهیم. بعد از تهیه سس پیتزای خوشمزه تان میتوانید با فر پیتزا حیران تجربه یک آشپزی لذت بخش و خوردن یک پیتزای بی نظیر را رقم بزنید. تا انتهای این مقاله همراه مجموعه تولیدی حیران باشید.

طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی

یکی از خوشمزه ترین نوع سس ها بخصوص برای پخت پیتزاهای ایتالیایی، سس پیتزا ایتالیایی است. روش تهیه این سس بسیار راحت است. بیایید با طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی آشنا شویم در ابتدا به معرفی مواد لازم برای تهیه سس پیتزا ایتالیایی میپردازیم و در ادامه به روش تهیه آن خواهیم پرداخت. مواد لازم جهت تهیه این سس به شرح زیر است:

  • گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
  • سیر۲ حبه
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • سبزیجات معطرخشک ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۱/۴ قاشق غذا خوری
  • عسل ۱ قاشق غذا خوری
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • پودر پیاز ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پنیر پارمسان ۱ قاشق غذا خوری

گوجه‌ها را پوست کنده و درون میکسر قرار دهید، سپس تمامی مواد را اضافه کرده و به مدت حدود ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید. سس شما آماده است. هر زمان که بخواهید پیتزا درست کنید، می‌توانید برای یک پیتزای متوسط، یک قاشق از این سس را روی خمیر بمالید و مابقی را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه سس پیتزا خانگی

طرز تهیه سس پیتزا خانگی بسیار سلیقه ای است و تنوع بالایی دارد. اما به طور کلی برای تهیه این سس میتوانید به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم:

  • سیر  ۱ قاشق چایخوری
  • ریحان ۱ قاشق چایخوری
  • شکر  ½ قاشق غذاخوری
  • آویشن   ۱ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی   متوسط ۶ عدد
  • سس گوجه فرنگی       ½ فنجان
  • روغن زیتون    ۱ قاشق غذاخوری
  • پونه خشک    ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز   به اندازه کافی

برای تهیه سس پیتزای خانگی، ابتدا سیرها را پوست گرفته، شسته و خرد می‌کنیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و با رنده ریز، رنده می‌کنیم. در مرحله بعد، ریحان را شسته و با دستمال خشک می‌کنیم، سپس روی تخته به‌صورت ریز خرد می‌کنیم. یک قابلمه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و روغن زیتون را در آن می‌ریزیم. پس از داغ شدن روغن، سیرهای خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

سپس سس گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا یکدست شوند. در ادامه، شکر، پونه خشک، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم. مواد را خوب مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا بجوشد و غلیظ شود. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم سس خنک شود تا بتوانیم آن را برای انواع پیتزا استفاده کنیم.

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی

سس پیتزا یکی از بخش‌های مهم تهیه پیتزا است که حسابی به آن طعم می‌دهد. در اینجا شما را با طرز تهیه سس پیتزا رستورانی آشنا می‌کنیم:

مواد لازم:

  • ۶ عدد گوجه فرنگی

  • یک عدد پیاز بزرگ

  • چهار حبه سیر

  • دو عدد برگ بو

  • یک قاشق غذاخوری پودر ارگانو يا آويشن

  • دو قاشق غذاخوری آبلیمو

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده

  • یک قاشق غذاخوری ریحان خردشده

  • نمک و فلفل به میزان کافی

1. پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید یا در غذاساز بریزید و خرد کنید.

2. پیاز و سیر خردشده را در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.

3. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید یا در غذاساز پوره کنید.

4. پوره گوجه‌فرنگی را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید.

5. آبلیمو، برگ بو، آویشن یا هر سبزی معطر دیگر به همراه نمک و فلفل به مخلوط گوجه و پیاز بیفزایید.

6. حرارت زیر تابه را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و هر از گاهی آن را هم بزنید.

7. جعفری و ریحان خردشده را به مخلوط اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر به آن زمان دهید تا جا بیفتد. اگر سبزی تازه ندارید، می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید و آن را همراه با برگ بو و آویشن در تابه بریزید.

8. در نهایت، سس نسبتاً غلیظی به دست می‌آید که باید برگ بو را از آن خارج کنید.

9. اگر سس نرم‌تر و یکدست‌تری می‌خواهید، پس از آماده‌شدن، آن را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید.

10. می‌توانید این سس را از قبل تهیه کنید و در مواقع نیاز استفاده کنید. برای این کار، سس را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس آن‌ها را از قالب خارج کرده و در زیپ‌لاک نگهداری کنید.

طرز تهیه سس پیتزا با رب

سس پیتزا با رب نیز قابل انجام است. برای روش پخت سس پیتزا با رب همراه ما باشید. برای تهیه سس پیتزا می‌توانید با تغییر و تنظیم مواد اولیه، سس‌های مختلفی ایجاد کنید. در اینجا یک دستورالعمل ساده برای سس پیتزا با رب گوجه فرنگی آورده شده است.

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی: 250 گرم

  • سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری

  • پونه خشک: نصف قاشق چای‌خوری

  • ریحان خشک شده: نصف قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه:

  1. همه مواد را با هم ترکیب کنید.

  2. اجازه دهید مواد کمی بمانند تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند، سپس سس را روی خمیر پیتزا بمالید.

طرز تهیه سس پیتزا با گوجه

برای تهیه سس پیتزا با گوجه تنها تف دادن و ترمیب مواد کافی نیست برای آشنایی با طرز تهیه سس پیتزا با گوجه ادامه مطلب را دنبال کنید.

  • سیر چهار حبه خرد شده

  • گوجه فرنگی یک فنجان و نیم (خرد شده)

  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

  • شکر یک قاشق چایخوری

  • سرکه بالزامیک یک قاشق چایخوری

  • نمک۳/۴ قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول:

ابتدا سیر را با چند بار چرخاندن تیغه غذاساز خرد کنید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به غذاساز اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا گوجه‌ها و سیر کاملاً پوره شوند.

مرحله دوم:

پوره گوجه و سیر را در تابه ریخته و صبر کنید تا به جوش آید و کمی غلیظ‌تر شود. سپس روغن زیتون را اضافه کنید. بعد از یکی دو دقیقه، سایر مواد را به سس اضافه کنید. وقتی سس به قوام مطلوب رسید و سرد شد، آن را روی نان پیتزا بمالید و سپس سایر مواد را روی نان قرار دهید.

طرز تهیه سس پیتزا پپرونی

پیتزای پپرونی یکی از محبوب ترین پیتزاها است که با روش های مختلفی تهیه میشود.  این پیتزا با سوسیس پپرونی درست میشودمواد لازم برای تهیه سس پیتزا پپرونی:

  • پیاز: 1 عدد

  • گوجه‌فرنگی: 2 عدد

  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر ریحان خشک: 1 قاشق غذاخوری

  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

  • سیر له شده: 1 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سس پیتزا:

ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیر را نیز پوست کنده و له کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و به تکه‌های کوچک خرد کنید.

در یک تابه مناسب، مقداری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سیر له شده و پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. بعد، تکه‌های گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا گوجه‌ها کمی سرخ شوند.

رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به خوبی سرخ شود. در پایان، آویشن، پودر ریحان خشک و نمک را به سس افزوده و تفت دهید تا عطر و طعم ادویه‌ها آزاد شود.

طرز تهیه سس پیتزا مارگاریتا

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. یک حبه سیر را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از گوشت‌کوب برقی یا مخلوط‌کن، پوره کنید. بعد از پوره شدن، اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود، سپس ۴ برگ ریحان خرد شده، نمک و سس کچاپ را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

طرز تهیه سس پیتزا سیر و استیک

برای تهیه سس پیتزای سیر و استیک میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد مورد نیاز:

- گوجه‌فرنگی خرد شده (حدود 400 گرم)

- سیر رنده شده (2 حبه)

- روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)

- اوریگانو خشک (1 قاشق چای‌خوری)

- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

روش تهیه:

1. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در یک کاسه بریزید.

2. سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.

3. روغن زیتون، اوریگانو، نمک و فلفل را به مواد افزوده و به خوبی مخلوط کنید.

4. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا طعم‌ها ترکیب شده و سس کمی غلیظ شود.

5. در صورت نیاز، می‌توانید سس را با مقداری آب رقیق کنید.

6. پس از خنک شدن، سس را بر روی خمیر پیتزا پخش کنید.

دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.