آرد ایتالیایی چیست؟
از آرد ایتالیایی میتوان بهعنوان یک گزینه سریع و آسان برای تهیه پیتزا استفاده کرد. این نوع آرد دارای ترکیبات ایدهآلی است که برای انواع پیتزا بهینه شده است. آرد پیتزا ایتالیایی، به عنوان یک آرد مخصوص پیتزا ایتالیایی، خصوصیات و ویژگیهای منحصر به فردی دارد که باعث میشود خمیر پیتزا بهترین کیفیت و طعم را داشته باشد. این نوع آرد عمدتاً از گندمهای با کیفیت و با درصد پروتئین بالا تهیه میشود، که این امر باعث میشود تا پیتزایی با لطافت و ظاهر خمیر با کیفیتتری به دست آید.
اگر که دارای یک تنور پیتزا ایتالیایی هستید و می خواهید یک پیتزای منحصر به فرد درون آن بپزید پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید
برای پخت یک پیتزای خوشمزه با آرد ایتالیایی وجود یک فر پیتزای با کیفیت نیز ضروری است. جهت تهیه فر پیتزای حیران میتوانید به وبسایت تولیدی حیران مراجعه کرده و این وسیله را برای تجربه ی یک آشپزی دلنشین استفاده کنید.
کاربرد آرد ایتالیایی چیست؟
در ادامه مقاله آرد ایتالیایی چیست؟ به کاربرد آرد ایتالیایی میپردازیم. استفاده از آرد ایتالیایی در تهیه پیتزا و سایر دستورات غذایی به شما کمک کند تا خمیری با کیفیت عالی برای پخت پیتزا و سایر غذاها داشته باشید. در زیر طرز استفاده و کاربرد آرد ایتالیایی برای تهیه پیتزا آورده شده است:
تهیه خمیر پیتزا: برای تهیه خمیر پیتزا با آرد ایتالیایی، می توانید آرد را با آب و سایر مواد خمیر مایه مانند خمیر مایه طبیعی یا مایعات مخصوص پخت خمیر مخلوط کنید. سپس با دست یا دستگاه مخصوص خمیر را آماده کنید تا خمیر پیتزای نرم و کشدار بدست آید.
استفاده در دستور پخت های دیگر: علاوه بر پیتزا، از آرد ایتالیایی می توان در تهیه دستور پخت های دیگر مانند نان، شیرینی، وافل و ... نیز استفاده کرد.
ترکیب با سایر مواد: آرد ایتالیایی معمولاً با مواد دیگری مانند خمیر مایه، روغن، آب، نمک و سایر مواد تزئینی ترکیب می شود تا خمیر پیتزا با کیفیت و خوش طعمی به دست آید.
به روش های مختلف پخت توجه کنید: استفاده از آرد ایتالیایی در روش های مختلف پخت پیتزا مانند فر، سینی یا سنگ آهن می تواند به تنوع و عملکرد بهتر غذا کمک کند.
با رعایت دقیق نسبت ها و دستورالعمل های هر دستور، می توانید بهترین نتیجه را از آرد ایتالیایی برای تهیه پیتزا و سایر غذاها بگیرید و با پخت ان در یک دستگاه فر مناسب از یک غذای خوشمزه لذت ببرید.
انواع آرد ایتالیایی
با آرد ایتالیایی چیست؟ آشنا شدیم. حال میخواییم انواع آرد ایتالیایی بپردازیم. آرد ایتالیایی یکی از مواد اصلی در تهیه غذاهای ایتالیایی است و بسته به نوع آرد و استفاده از آن می تواند تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی غذا داشته باشد. در زیر چند نوع آرد ایتالیایی را معرفی می کنم:
آرد نوع دوصفر (Tipo 00): این نوع آرد ایتالیایی یکی از رایج ترین و پرمصرف ترین انواع آرد است. این آرد دارای ذرات بسیار ریز و نرم است و معمولا برای تهیه بیسکویت، نان، پیتزا و شیرینی استفاده می شود.
آرد نوع یک سفر (Tipo 0): از این نوع آرد برای تهیه نان، پیتزا، پاستا و شیرینی نیز استفاده می شود. ذرات آن نسبتاً خشک تر از آرد نوع 00 است و برای برخی از دستور العمل هایی که به سختی بیشتری نیاز دارند مناسب تر است.
گندم دوروم یا آرد سخت: این نوع آرد ایتالیایی از گندم های خاص دیگری که در ایتالیا کشت می شود تهیه می شود. آرد سفت معمولا برای تهیه ماکارونی استفاده می شود و دارای پروتئین بالا و سختی مناسب برای پخت ماکارونی است.
آرد سبوس دار: این نوع آرد حاوی آرد و جوانه گندم است و برای تهیه نان، بیسکویت و دستور غذای سالم ایده آل است.
آرد سمولینا: آرد سمولینا یا آرد زرد به عنوان ماده اصلی برای تهیه بسیاری از انواع ماکارونی، شیرینی های خشک و حتی برخی از انواع نان استفاده می شود.
هر کدام از این انواع آرد ایتالیایی ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند، بنابراین هنگام انتخاب آرد برای هر دستور غذا باید به نوع آرد و تاثیر آن در نتیجه نهایی توجه کنید.
آرد دو صفر ایتالیایی
آرد دو صفر ایتالیایی، که به عنوان آرد فانتزی یا آرد سفید نیز شناخته میشود، یکی از معروفترین انواع آردها است که از گندم به دست میآید. این آرد در فرآیندی به نام سبوسگیری، بخش زیادی از سبوس و جوانه گندم را از دست میدهد و از این رو، رنگ سفید و طعمی ملایم دارد.
با داشتن مقدار کمی گلوتن و بالا بودن نشاسته، آرد دو صفر برای پختن انواع نانهای حجیم و فانتزی مانند کیک، شیرینی، کلوچه، و پیتزا مناسب است. همچنین این آرد، به دلیل توانایی پف کردن، بافتی نرم و لطیف به نان و شیرینی میبخشد؛ این ویژگی باعث میشود که محصولات پخته شده با آرد دو صفر، به مانند آرد گندم ساده، که برای نانهای سنتی استفاده میشود، بافت متفاوتی داشته باشند.
آرد سوخاری ایتالیایی
آرد سوخاری ایتالیایی یک اصل مهم در آشپزی خانگی به سبک جدید است که رنگ و طعم بسیاری از غذاها را دلچسب میکند. این آرد، در واقع تکههای ریز شده و خشک شده نان هستند که برای طعمدهی و شکل دادن به غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. طرز تهیه آرد سوخاری خانگی در عین سادگی سرگرمکننده هم است. کافی است در ظرف نان خود را باز کنید و اولین نانی که به دستتان میرسد بیرون بیاورید یا حتی از خمیر داخل نان استفاده کنید. اینکه چه نوع نانی باشد اصلاً مهم نیست؛ میتوانید از نان بربری، نانهای حجیم و حتی نانهای سبوسدار و سبزیجات استفاده کنید. با روشی ساده میتوانید آرد سوخاری را تهیه کنید و برای درست کردن کروکت، انواع غذاهای سوخاری مثل مرغ، ماهی، گوشت، یا حتی قارچ از آن استفاده کنید.
خواص آرد ایتالیایی چیست؟
این آرد دارای فرمولاسیون انحصاری بوده و آنزیم های لازم به آن اضافه شده است. مقدار مواد اولیه این آرد و آنزیم های موجود در آن همیشه یکسان است و کیفیت این آرد در طول سال تغییر نمی کند.
همانطور که گفته شد تنها وجود مواد اولیه برای پخت یک پیتزای دلنشین کافی نیست و با داشتن ابزار آشپزی همچون فر میتوانید غذایی خوشمزه را آماده کنید. تولیدی حیران با تولید فر پیتزا حیران تجربه یک آشپزی دلنشین را برای شما فراهم می آورد. جهت سفارش فر پیتزا ایتالیایی حیران میتوانید به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.