پیتزا ناپولیتن چیست؟ طرز تهیه پیتزا ناپولی

9 اسفند 1402 ساعت 14 و 23 دقیقه
پیتزا ناپولیتن چیست؟ طرز تهیه پیتزا ناپولی
پیتزا ناپولیتن چیست؟ وقتی صحبت از غذا می شود، پیتزا، سفیر و نماینده ایتالیا در جهان است. خوردن یک تکه پیتزا گرم ما را در رویای سفر به ایتالیا در سر می پروراند. انواع مختلفی از پیتزا برای سفارش وجود دارد، اما فقط یک پیتزا از نظر طعم، تاریخ، صنعت و سادگی از بقیه متمایز است: پیتزای ناپلولیتن یا پیتزای ناپولی نوعی پیتزا است که در شهر ناپل ایتالیا به وجود آمده است. این سبک پیتزا با مواد ساده و تازه درست می شود: خمیر خام، گوجه فرنگی خام، موزارلای تازه، ریحان تازه و روغن زیتون. مواد دیگری روی آن وجود ندارد.
پیتزا ناپولیتن چیست؟ وقتی صحبت از غذا می شود، پیتزا، سفیر و نماینده ایتالیا در جهان است. خوردن یک تکه پیتزا گرم ما را در رویای سفر به ایتالیا در سر می پروراند. انواع مختلفی از پیتزا برای سفارش وجود دارد، اما فقط یک پیتزا از نظر طعم، تاریخ، صنعت و سادگی از بقیه متمایز است: پیتزای ناپلولیتن یا پیتزای ناپولی نوعی پیتزا است که در شهر ناپل ایتالیا به وجود آمده است. این سبک پیتزا با مواد ساده و تازه درست می شود: خمیر خام، گوجه فرنگی خام، موزارلای تازه، ریحان تازه و روغن زیتون. مواد دیگری روی آن وجود ندارد.
یکی از ویژگی های مهم پیتزا ناپولیتن ایتالیایی این است که معمولاً سس بیشتری نسبت به پنیر دارد. این باعث می‌شود وسط خمیر مرطوب تر شود و برش آن برای سرو کمی سخت باشد. به همین دلیل، پیتزاهای اصیل ناپولی ایتالیایی معمولاً بسیار کوچک هستند (حدود 25 تا 30 سانتی متر) و معمولاً به صورت جداگانه سرو می شوند.

پیتزا ناپولیتن چیست؟

پیتزا ناپولیتن نیز در دمای بسیار بالا (400 تا 500 درجه سانتیگراد) به مدت 90 ثانیه پخته می شود. شما می توانید پیتزا ناپولیتن را در فر پیتزا مسافرتی حیران به راحتی در کمتر از یک دقیقه طبخ کنید.
پیتزای سبک ناپلی یا پیتزا اپولیتن روشی برای پخت پیتزا است که شامل انواع مختلف پیتزا می باشد. این روش پخت پیتزا در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو گنجانده شده است. پیتزا ناپلی یک پیتزای تخت است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. اکنون، این فقط گوجه فرنگی یا هر تکه موزارلا نیست و به صورتی خاص درست می شود.

تاریخچه پیتزا ناپولیتن

پیتزایی که آن را با نام پیتزا ناپولیتن می شناسیم (خمیر روی آن گوجه فرنگی و پنیر) در ناپل اختراع شد. قبل از دهه 1700، نان های مسطح وجود داشت، اما هرگز با گوجه فرنگی روی آن ها ریخته نمی شد، که در حال حاضر یکی از مشخصه های مشخص پیتزا ناپلی است.

گوجه فرنگی توسط کاشفانی که از پرو در قرن شانزدهم بازگشته بودند به اروپا آورده شد. با این حال، بسیاری از اروپایی‌ها گوجه‌فرنگی را سمی می‌دانستند تا اینکه کشاورزان فقیر ناپلی در اواخر قرن هجدهم شروع به استفاده از آن در نان خود کردند. این غذا به سرعت محبوب شد.بسیاری از بازدیدکنندگان ناپل حتی به دنبال محله های فقیرتر برای امتحان این غذای محلی هستند.

این پیتزا پنیر نداشت و مارینارا نام دارد. این پیتزا مارینا نامگذاری شد زیرا همسر یکی از ملوانان در خلیج ناپل برای اولین بار آن را در هنگام بازگشت شوهرش از سفر دریایی برای او پخت. لا مارینارا در زبان ایتالیایی به معنای همسر ملوان است.

رافائل اسپوزیتو، نانوایی که در یک پیتزا فروشی در ناپل کار می‌کرد، به پادشاه اومبرتو اول و ملکه مارگریتا ساووی که در سال 1889 از ناپل بازدید می‌کردند، خدمت کرد. اسپوزیتو به افتخار ملکه آن را پیتزا مارگریتا نامید. رنگ های این پیتزا از پرچم ایتالیا گرفته شده است: قرمز (گوجه فرنگی)، سفید (موزارلا) و سبز (برگ ریحان). این همان چیزی است که امروزه به عنوان پیتزای کلاسیک ناپلی شناخته می شود و نوعی پیتزای ناپلی محسوب می شود.

ویژگی‌های مهم پیتزا ناپولیتن

اگر بخواهیم در مورد طرز تهیه پیتزا ناپولیتن صحبت کنیم، باید بگوییم که این پیتزا به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه (زمان پخت نباید بیش از ۹۰ ثانیه باشد) در فر سنگی با حداقل دمای ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد با آتش چوب پخته می‌شود. پیتزا ناپولیتن در سه نوع رسمی وجود دارد:

  • پیتزا مارینارا: روی آن گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی و روغن زیتون فرابکر است.
  • پیتزا مارگریتا: روی آن گوجه فرنگی، موزارلای ورقه شده تازه، ریحان تازه و روغن زیتون فرابکر.
  • پیتزا مارگریتا اکسترا: روی آن گوجه فرنگی، موزارلا دی بوفالا، ریحان تازه، و روغن زیتون فرابکر اضافه شده است.

پیتزا به سبک ناپل یا همان پیتزا ناپولیتن با پنیر موزارلای توپی تهیه می‌شود و روی آن سس گوجه فرنگی و ریحان استفاده می‌شود. برای پخت یک پیتزا ناپولیتن خوشمزه حتما به یک پارو پیتزا ناپولی نیاز خواهید داشت.

ویژگی مهم پیتزا ناپولیتن چیست؟

این پیتزا بسیار ترد و لطیف، سبک و در عین حال مرطوب است. پیتزا ناپولیتن با دمای ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۹۰ ثانیه می‌پزد و رطوبت آن باید ۵۸ تا ۶۵ درصد باشد. این پیتزا با پنیر موزارلای توپی تهیه می‌شود.

چرا اسم این پیتزا ناپولیتن است؟

پیتزا ناپولیتن از شهر ناپل ایتالیا آمده است. این سبک پیتزا با مواد خیلی ساده تهیه می‌شود. پنیر موزارلا، ریحان تازه، روغن زیتون و گوجه یا سس گوجه مواد اصلی این نوع پیتزاها هستند.

خمیر پیتزای ناپولیتن چه نوع خمیری است؟

این پیتزای ایتالیایی ته صاف و نازک و لبه‌ای پهن و ضخیم دارد. دستور پخت سنتی خمیر پیتزا ناپولیتن شامل آرد بسیار ریز، آرد با پروتئین بالا، آب، نمک و مخمر است

برچسب‌ها :

محصولات مشابه

دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.